ΑποστολήΟι Στήλες των Ναών φέρουν το όνομα του Θεού.

Μετά από 900 χρόνια της Δημιουργίας του Πριτηρίου της Σιών και των Φτωχών Ιπποτών του Ναού της Ιερουσαλήμ. Η ανθρωπότητα έχει εμπλακεί, πέφτει σε μέγιστη ανηθικότητα, εγωισμό, αποφάσισε προς τους άλλους και τη διαφθορά των θρησκευτικών και πολιτικών ηγετών.

Είναι απαραίτητο και άμεσο να σχηματιστεί το Νέο Πρίμα του Χίου (N P X) και η Νέα Στρατιωτική και Θρησκευτική Τάξη των Ευγενών Ιπποτών του Νότου Crux.

Κάλεσε την Αγία Τριάδα, τις 12 φυλές του Ισραήλ, τους 33 βασιλιάδες του κόσμου, τις ιερές τάξεις, τους ελεύθερους και αποδεκτούς αδελφούς τοιχοποιούς και Illuminatti.


Όραμα


Είναι απαραίτητο να διαμορφωθούν τα θεμέλια της Νέας Εκκλησίας σε παγκόσμιο επίπεδο, τα ίδια με τις αρχές του τρίτου αιώνα, όπου οι ιερείς εργάστηκαν και σχημάτισαν τις οικογένειές τους. Δεν διέθεταν άλλες εικόνες. Μόνο αυτό του Χριστού. Δεν δημιούργησαν ψευδοπροφήτες, ούτε τον Αντίχριστο ούτε το λατρευτικό χρυσό μόσχο. - Η θρησκεία δεν πρέπει να εμπλέκεται στην πολιτική. Πρέπει να γράψουμε τη Νέα Αγία Γραφή.

Μείωση του συνολικού αριθμού πολιτικών στις τρεις (3) εξουσίες τους. Εκτελεστικό, νομοθετικό και δικαστικό · και στα τρία (3) επίπεδα. Δημοτικό / Δημαρχείο. Επαρχιακό και Εθνικό. Καταργήστε τις Πρεσβείες / Προξενεία κάθε χώρας εκτός της επικράτειάς της. Εφαρμόστε τα Γραφεία των Ηνωμένων Εθνών σε κάθε χώρα: για διαδικασίες σχετικά με το διεθνές επίπεδο (Νόμοι - Διαβατήριο - Εγγραφή οδηγού - Ιατρική και Κοινωνική Βοήθεια).

Πριν από την επικείμενη κατάρρευση του Χρηματοπιστωτικού και Νομισματικού Συστήματος. Εφαρμογή Νέου Ψηφιακού Νόμου, ίσης αξίας στην επιφάνεια της Γης. Όπως είχε χρησιμοποιηθεί στον αιγυπτιακό πολιτισμό.